Firma Protectia Muncii - Instruire si intocmire documentatie
Safety Support

Gama COMPLETA de servicii in domeniul SSM-SU. Suntem o echipa tanara, cu cele mai inalte calificari in materie de Protectia muncii, la nivel national si international.

+ 0
angajati instruiti
+ 0
Clienti multumiti
0
Reprezentari la control
0 %
clienti fideli

Fii pregatit in cazul unui control ITM

Apeleaza la o firma specializata pentru Intocmirea documentatiei adecvate de catre specialisti in legislatia SSM, SU si PC.

Protectia muncii este un serviciu ce trebuie asigurat in cadrul tuturor societatilor cu minim 1 angajat, care isi desfasoara activitatea pe teritotiul Romaniei, pentru securitatea salariatilor si prevenirea accidentelor de munca! Protectia muncii este reglementata prin Legea 319/2006 si HG 1425/2006. Trebuie sa fie efectuata de catre persoane abilitate, la angajare si periodic. Documentatia este elaborata de catre Inspectori in NUMELE CLIENTULUI in functie de tipul locurilor de munca si activitatea desfasurata

SSM PROTECTIA MUNCII

CEI 4 PASI SIMPLI PENTRU SIGURANTA AFACERII SI A ANGAJATILOR TAI

01

STABILIM O INTALNIRE

Iti identificam nevoile si venim cu solutii personalizate pentru afacerea ta!

02

INTOCMIM DOCUMENTATIA!

Elaboram documentatia specifica afacerii tale conform legilor in vigoare.

03

INSTRUIM ANGAJATII

Ne deplasam la locul in care angajatii tai isi desfașoara activitatea si ii instruim colectiv cat și individual prin cele mai eficiente și interactive metode.

04

NE INTALNIM PERIODIC

In functie de domeniul de activitate ne vom intalni lunar, trimestrial sau semestrial pentru instruirea periodica si pentru efectuarea unui audit.

Firma de protectia muncii

Safety Support – Consultanta de Specialitate